top of page

Eipä tiennyt tyttö...

Kaksi kuukautta sitten tuli meille ensimmäiset lampaat. Sitä ennen tilalla oli joskus ollut muutama pihalammas. Kolmen päivän kuluttua uuhien saapumisesta alkoi karitsointi. Ensin karitsoi kokeneet suomenlammasemot. 20 uuhea sai aikaan 44 uutta lammasta:).

Sitten alkoivat karitsoimaan ensikot, jotka ovat pääosin edellisten jälkeläisiä. Näille saldo noin karitsa per uuhi. Pari viikkoa sitten alkoi risteytykset karitsoimaan, näistä lampaista ei ollut tarkkaa tietoa karitsoimisesta tai karitsoimattomuudesta;).

Ja niinhän sitten kävi, että karitsoita tulee päivittäin ja esim. tämän päivän saldo on 6 karitsaa.

Kyllä tämä aika hurjaa menoa on näin ensikertalaiselle ja eipähän puheenaiheet lopu ruokapöydässäkään:)

ETTÄ HÄNESTÄ LAMPURI TULISI YHDESSÄ YÖSSÄ...

Arkisto
    bottom of page