Hevoset

Vinda, Snepla, Sindri, Vallu ja Samba
Svalur fra Starhill Stable "Vallu"
Vallu on tallin ensimmäinen oma kasvatti ja on syntynyt vuonna 2002. Se on vankka ja vahva hevonen joka jaksaa viedä maastoon isommankin ratsastajan. On monesti vetohevosena.
Vinda fra Gerdum
Vinda on pienempikokoinen issikka, mutta reipas menijä. Ravi ja laukka löytyy helposti, mutta töltti on hiemen vaikeampi ratsastaa. Monien suosikki, kiva hoitaa!
Snepla fra Starhill Stable
Snepla on ehdottomasti tallin paras tölttäri! Vaatii tasaisen käden, joten ei sovellu ihan aloittelijoille. Kiltti ja mukava hoitaa.
Sindri fra Starhill Stable
Sindri on vasta 2vuotias issikkapoika. Laumassa se vasta opettelee vaellushevoseksi parhaimpina kavereinaan Vallu ja Arska.
Varsoja
Kasvatamme islanninhevosia ja varsoja syntyy lähes vuosittain. Osa myydään ja osa jää meille vaelluskäyttöön.
Sleipnir fra Starhill Stable "Slepe"
Sleipnir on mukava vaellusissikka kaikille ratsastajille. Se on kiltti ja omaa hyvät askellajit, töltti tosin vaatii joskus hieman työtä. Käytössä kesäkaudella. Yksityisessä omistuksessa.
Safir fra Starhill Stable
Safir on kuvan keskimmäinen herra. Safir toimii enimmäkseen vetohevosena ja jonossakin taitavammalla ratsastajalla. Tällä Vindan varsalla on kultainen luonne ja kyky lukea ihmistä telepaattisesti:). Käytössä kesäkaudella. Yksityisessä omistuksessa.
Show More

1/17

050-536 6116 / Nina Blomqvist

starhill.stable@gmail.com

Ravioskorventie 151

19370 Nuoramoinen

SYSMÄ

OSOITE
OTA YHTEYTTÄ
SEURAA MEITÄ
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon

©2016 by KorvenKaritsa