top of page

Sysmän kotieläinpiha -ja kahvila

KOTIELÄINPIHAMME TOIMINTA ON PÄÄTTYNYT KESÄLLÄ 2023

Tästä eteenpäin jatkamme edelleen ratsastustoimintaa sekä lammastuotantoa pienimuotoisesti. Nina valmistaa myös luonnonkosmetiikkaa ja myy Sysmän Akan tuotteita. Pasi jatkaa eläintemme hoitamista ja oman yrityksensä rakennushommia sekä aloittaa vuoden 2024 alusta pitämään Sysmän keskustassa sijaitsevaa Matka Baaria.

Mikäli intoudumme jossakin vaiheessa pitämään yksittäisiä yleisölle avoimia "farmipäiviä", niin ilmoittelemme niistä sitten ainakin Facebook -sivustollamme.

Halutessanne voitte tiedustella Ninalta myös yksittäisiä eläinten rapsuttelu -vierailuja. Siihen samaan voi halutessanne yhdistää myös vaikkapa talutusratsastusta. Näitä Nina järjestää omien aikataulujensa salliessa sovittuina ajankohtina. Myös vanhukset ja vammaiset ovat meille erittäin tervetulleita, sillä olemme huomanneet eläinten rapsuttelusta olevan heille paljon iloa.

INFO Kaikille tilallamme vieraileville:

- Otattehan kaikessa toiminnassanne huomioon lintuinfluenssan leviämisen                 estämisen, varsinkin mikäli olette olleet jossakin tekemisissä/kosketuksissa   luonnonvaraisiin tai kesylintuihin (hanhet, lokit, harrastekanat jne.)

- Pidättehän huolta omista lapsistanne.

- Eläinten jahtaaminen ja kiusaaminen ehdottomasti kielletty.

- Koirat ovat tervetulleita, mutta meillä on myös omia koiria ja kissatkin saattavat          hyökätä välillä koirien kimppuun. Pidättehän siis huolta omista lemmikeistänne.

- Talutusratsastusta järjestetään VAIN etukäteen varattuna.

- Talutusratsastuksen varaukset soittamalla 050 536 6116 / Nina Blomqvist.

  Puolen tunnin yksityinen talutusratsastus maksaa 25€ / hevonen.

Maatilamme eläimiä

Kahvilamme

bottom of page