Haluaisitko tutustua lampaisiin lähemmin ja toimia lammaspaimenena? Nyt se on mahdollista Sysmässä! Lammaspaimenloma vietetään Päijänteen rannalla, Sysmän Suopellossa.

Paimenen tehtäviin kuuluu "lampaiden laskeminen" ja päivittäinen tarkkailu, lammasaitauksen vesihuolto, aitauksien kunnon tarkistaminen ja mahdolliset laidunten vaihdot. Hauskinta on tietenkin lampaiden rapsuttelu ja niiden puuhien seurailu.

Sysmässä on myös paljon muuta tekemistä; Kansallispuistoista taidenäyttelyihin ja suppailusta shoppailuun. Alueen lähellä on kesäravintola ja  vuokrasaunoja.

Loma sisältää koko porukan majoituksen entisestä viljamakasiinista kunnostetussa hirsiaitassa. Aitassa on yläkerrassa kaksi huonetta, joissa toisessa on parivuode ja toisessa kaksi yksittäistä sänkyä. Yläkerrassa on myös pieni oleskeluaula. Alakerrassa yksi huone kahdella yksittäisellä sängyllä, keittiö/oleskelutila, wc/suihkukaappi. Aitassa on sähköt sekä juomakelpoinen vesi. Alue sijaitsee Päijänteen rannalla ja siellä on vierasvenesatama, joten jonkin veran liikennettä on. Oma lemmikki on tervetullut, joskin huomioon täytyy ottaa mm. laiduntavat lampaat ja sähkölanka-aitaukset. Loman hinnat vaihtelevat keston ja ajankohdan mukaan ja ne löydät täältä. Hintaan ei sisälly liinavaatteita eikä loppusiivousta. Ne voit tilata tarvittaessa erikseen (liinavaatteet 10e/hlö, loppusiivous 80e). Maksettuasi loman verkkokaupastamme  se on sinulle varattu. Lähempänä lomaasi saat lisäohjeita, sekä sovitaan tarkemmin saapumisesta ja ohjeistuksesta. Lisätietoja voit kysellä 050-536 6116.

050-536 6116 / Nina

044-265 0977 / Pasi

starhill.stable@gmail.com

Ravioskorventie 151

19370 Nuoramoinen

SYSMÄ

OSOITE
OTA YHTEYTTÄ
SEURAA MEITÄ
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon

©2016 by KorvenKaritsa