top of page

Nyyttikestit 2018

Nyyttikestit on maalaishenkinen grillijuhla, joka järjestetään maatilallamme nyt ensimmäistä kertaa. Luvassa on rentoa viihtymistä hyvän livemusiikin tahdittamana. Pääesiintyjänä lahtelainen countryhenkistä rock'n rollia esittävä Paulina's Diner! Illan aikana on myös mahdollista (mutta ei pakollista) grillata itse tuomiasi grillieväitä vapaasti käytössä olevilla grilleilläme. Meiltäkin on toki mahdollista ostaa grillattavaa mikäli et halua tuoda omia ruokia. Omat juomat eivät ole sallittuja, mutta meillä on onneksi A-oikeuksin varustettu palveleva Karitsabaari!

Ohjelmassa on myös pässinkivesten syöntikilpailu johon osallistumisen voit  varmistaa ilmoittautumalla ennakkoon       Pasille puh. 044 265 0977

Myös paikanpäällä saattaa olla mahdollista ilmoittautua kilpailuun, mutta mukaan mahtuu vain viisi ensin ilmoittautunutta. 

HUOM!

Tapahtumaan ennakkoon ostettu lippu sisältää myös salaattiannoksen. Paikanpäältä ostettuna lippu on siis samanhintainen, mutta ei sisällä salaattiannosta. Salaattiannoksia myytävänä erikseen myös tapahtumapäivänä paikanpäällä rajoitettu määrä.

Tästä ennakkoliput kätevästi verkkokaupasta!

bottom of page